Ontvang t/m 31 oktober 10% korting op stoelen & badkamermeubels, spiegels, spiegelkasten en wastafelkranen. Shop nu en bespaar!
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Is jouw bestelling meer dan €100,-? Dan leveren wij deze geheel gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favo items verzenden?

    Opties:

    • Via pakketdienst;
    • Via onze eigen chauffeurs;
    • Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om te bevestigen. Daarna gaan we aan de slag met het verzamelen van je bestelling. Als we je bestelling zelf komen leveren, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat je je bestelde items zo snel mogelijk in huis hebt!

  • 9.4 op feedbackcompany

    Ons Gichaa team doet er natuurlijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zo staat onze klantenservice je graag te woord, pakken onze jongens in het magazijn jouw pakket zorgvuldig in en bezorgen de chauffeurs de bestelling op de afgesproken dag en tijd!

    Op deze manier zorgen we voor een goede klanttevredenheid en een mega goede Gichaa beleving. Heb jij jouw mening al laten weten?

  • 30 dagen retourneren

    Is het bestelde item toch niet helemaal naar wens? Geen paniek, je kunt deze tot 30 dagen retourneren.

    Vul het retouraanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wacht dan nog even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we hem sneller verwerken.

  • Bezorgen op afspraak

    Bepaal zelf welke dag jouw bestelling wordt bezorgd. Dat kan bij ons!

    Zodra je de bestelling gaat afrekenen en bij stap 2 aankomt, wordt een kalender zichtbaar. Hier kan je een datum en tijdstip selecteren waarop je de bestelling wilt ontvangen. Zo kan je er zeker van zijn dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen.

    Het is ook een handige manier om de bezorging te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld als je overdag niet thuis bent en het liever 's avonds wilt ontvangen of dat het bezorgd moet worden op een zaterdag.

  • Vooraf, achteraf of gespreid betalen

    Bij ons kun je op 3 manieren jouw bestelling betalen namelijk vooraf, achteraf of gespreid. Benieuwd hoe dit werkt?

    Vooraf betalen

    Met vooraf betalen betaal je het volledige bedrag van je bestelling bij het plaatsen van de order. Dit is de meest voorkomende en gebruikelijke manier van betalen, snel en eenvoudig.

    Achteraf betalen

    Bestellingen tot €500,- kunnen achteraf betaald worden met de betaalmethode Klarna. Klarna voert een kredietwaardigheidscheck uit en indien alles in orde is, kan de bestelling afgerond worden.

    Gespreid betalen

    Met Spraypay betaal je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 of 48 maandelijkse termijnen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk van €250,- tot €10.000. Let op: Geld lenen kost geld.

De woontrends voor 2024

Het jaar 2024 brengt een frisse wind in de wereld van interieurtrends. Deze nieuwe woontrends beloven een combinatie van stijl, comfort en persoonlijkheid. Van meubelen uit de jaren 70, knallende kleuren met gouden details of een serene omgevingen met een knusse touch, er komt genoeg voorbij om inspiratie op te doen en je eigen huis naar smaak te stylen. Duik hier in de nieuwste woontrends van het jaar en ontdek wat er allemaal te beleven valt!

  • Vormen: Mix en Match voor magische contrasten

    De afgeronde vormen die in 2024 de toon zetten, zijn perfect om een knusse en comfortabele sfeer te creëren in huis. Probeer eens een ronde eettafel met strakke, rechte eetkamerstoelen. Het is als het combineren van Yin en Yang voor een perfecte balans tussen comfort en strak design.

  • Stoffen: Laat je huis ademen met natuurlijke texturen

    Breng de natuur binnen met handgemaakte stoffen zoals wol en linnen die je meubels een zachte, organische uitstraling geven. Voeg daar een vleugje luxe aan toe met velvet, ribstof, bouclé en zelfs leer. Mix deze texturen voor een speels en comfortabel interieur waarin je je kunt nestelen na een lange dag.

  • Kleuren: Creëer jouw persoonlijke kleurenparadijs

    De natuurlijke kleurenpaletten van 2024 bevatten een verzameling aan rustgevende tonen zoals groen, terracotta, taupe en verschillende wittinten. Voeg een beetje mystiek toe door te spelen met uitgesproken retro kleuren: lila, warm roze, aubergine en zelfs lichtblauw. Mix deze kleuren om een uniek statement te maken in je interieur en maak je persoonlijkheid zichtbaar in elke kamer!

  • Materialen: Een mix van duurzaamheid en ambachtelijkheid

    Laat je ruimte stralen met handgemaakte, gerecyclede en duurzame materialen. Denk aan rotan, marmer, travertijn, leer, donkere houtsoorten, verweerd metaal en zelfs gouden details en gekleurd glas. Creëer een eclectische mix door te spelen met deze materialen, combineer bijvoorbeeld een marmeren salontafel met een fluwelen fauteuil voor een verfijnde, eigentijdse look.

Interieurstijlen die je terug gaat zien in 2024

Japandi stijl

Een interessante samensmelting van Japanse eenvoud en Scandinavische rust vormt de basis van de Japandi trend. De rustige kleuren vormen een canvas voor de eenvoudige, organische vormgeving met ronde, bolle afwerkingen. Beeld je eens in: een minimalistische woonkamer met een ronde, lage salontafel in combinatie met strakke, rechte lijnen van een bank. Hier komt de kracht van eenvoudige en serene schoonheid tot leven.

Vintage Boho

Stap in de levendige wereld van Vintage Boho, waar etnische invloeden samensmelten met klassieke ornamenten en vintage elementen. Verrijkt met Hollandse meesterwerken en grote planten, vertelt dit interieur verhaal een levendige geschiedenis. Denk aan een muur versierd met oude prenten gecombineerd met een authentieke vintage stoel of kast. Dit is de plek waar karakter en persoonlijkheid samenkomen.

Retro Chic

Een feest van kleuren en texturen wacht in de Retro Chic trend. De basis in rustige tinten van lila, warm roze en aubergine biedt een perfect contrast voor uitbundige kleuraccenten. Bijvoorbeeld een lila bank met kussens in warme roze tinten en marmeren bijzettafels. Combineer dit met stoffen als bouclé en velvet voor een speelse, retro uitstraling.

Botanical Glamour

Met Green Chic breng je de natuur in huis met een uitgebreid groen kleurenpalet geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Botanische patronen en dierenbeelden komen samen in een dans van groen en gouden accenten. Stel je een wand voor met botanische prints, aangevuld met gouden details en een glanzend gekleurde vaas. Een waar feest van de natuur in al haar grootsheid.

Natural Oasis

Een subtiele en verfijnde esthetiek siert de trend van Natural Oasis. Beeld je een ruimte in met licht eiken meubels en kleine tafeltjes met marmeren afwerking. Voeg daar zachte tinten van linnen of katoen aan toe voor een ingetogen elegantie die rust en sereniteit uitstraalt.

Vergeet niet, jouw huis is een reflectie van jouw unieke zelf - speel, experimenteer en laat de magie van 2024 je inspireren! Wil je meer inspiratie voor je woonkamer, keuken of badkamer? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste wooninspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

10 november 2023
Gepost in: INSPIRATIE, TRENDS