• Gratis verzending vanaf €100,-

  Is jouw bestelling meer dan €100,-? Dan leveren wij deze geheel gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favo items verzenden?

  Opties:

  • Via pakketdienst;
  • Via onze eigen chauffeurs;
  • Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om te bevestigen. Daarna gaan we aan de slag met het verzamelen van je bestelling. Als we je bestelling zelf komen leveren, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat je je bestelde items zo snel mogelijk in huis hebt!

 • 9.4 op feedbackcompany

  Ons Gichaa team doet er natuurlijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zo staat onze klantenservice je graag te woord, pakken onze jongens in het magazijn jouw pakket zorgvuldig in en bezorgen de chauffeurs de bestelling op de afgesproken dag en tijd!

  Op deze manier zorgen we voor een goede klanttevredenheid en een mega goede Gichaa beleving. Heb jij jouw mening al laten weten?

 • 30 dagen retourneren

  Is het bestelde item toch niet helemaal naar wens? Geen paniek, je kunt deze tot 30 dagen retourneren.

  Vul het retouraanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wacht dan nog even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we hem sneller verwerken.

 • Bezorgen op afspraak

  Bepaal zelf welke dag jouw bestelling wordt bezorgd. Dat kan bij ons!

  Zodra je de bestelling gaat afrekenen en bij stap 2 aankomt, wordt een kalender zichtbaar. Hier kan je een datum en tijdstip selecteren waarop je de bestelling wilt ontvangen. Zo kan je er zeker van zijn dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen.

  Het is ook een handige manier om de bezorging te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld als je overdag niet thuis bent en het liever 's avonds wilt ontvangen of dat het bezorgd moet worden op een zaterdag.

 • Vooraf, achteraf of gespreid betalen

  Bij ons kun je op 3 manieren jouw bestelling betalen namelijk vooraf, achteraf of gespreid. Benieuwd hoe dit werkt?

  Vooraf betalen

  Met vooraf betalen betaal je het volledige bedrag van je bestelling bij het plaatsen van de order. Dit is de meest voorkomende en gebruikelijke manier van betalen, snel en eenvoudig.

  Achteraf betalen

  Bestellingen tot €500,- kunnen achteraf betaald worden met de betaalmethode Klarna. Klarna voert een kredietwaardigheidscheck uit en indien alles in orde is, kan de bestelling afgerond worden.

  Gespreid betalen

  Met Spraypay betaal je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 of 48 maandelijkse termijnen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk van €250,- tot €10.000. Let op: Geld lenen kost geld.

Retourneren

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of heb je onverhoopt het verkeerde product besteld? Dan heb je als consument tot 30 dagen na levering het recht om je product(en) als retour aan te melden. Het is mogelijk om producten te retourneren en je geld terug te krijgen als je retouraanvraag door ons goedgekeurd is, de producten binnen 14 dagen retour gestuurd zijn en wij deze in goede orde ontvangen, gecontroleerd en verwerkt hebben. Zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.

Vul voordat je jouw producten retourneert het retourformulier in.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen en de kosten hiervan. De producten kun je zelf versturen, langsbrengen of door ons op laten halen. Zorg ervoor dat breekbare producten altijd veilig verstuurd worden!

LET OP: Voordat je producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door Gichaa. Dit is een mail waarmee wordt gezegd dat je retour is geaccepteerd, dus niet de bevestigingsmail.

Annuleren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestelartikelen. Indien het een speciaal bestelartikel is, word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt je annulering per mail doorgeven aan [email protected] of telefonisch bij onze klantenservice: 0341-269124. 

Wijze van retour sturen

Om je bestelling te retourneren, dien je het retourformulier in te vullen. Dan nemen onze toppers contact met je op. Retouren kunnen verstuurd worden naar: Braillestraat 7, 3846 CP Harderwijk. 

stappenplan retourneren

Gichaa accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

 • Het product compleet en indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat is.
    TIP:
  Zorg dat de bijgeleverde dozen netjes om de producten zitten om discussies te vermijden en 100% vergoeding te krijgen.
 • Het product indien mogelijk ongebruikt / ongemonteerd is.
 • Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.
 • Het artikel na goedkeuring retouraanvraag binnen 14 dagen door ons ontvangen is.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een aankoop die ziet op de levering van: 

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
 • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Gichaa daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat je een bestelling retourneert dien je een retouraanvraag in te vullen. Is het product dat je hebt ontvangen beschadigd? Neem dan contact met ons op.