• Gratis verzending vanaf €100,-

  Is jouw bestelling meer dan €100,-? Dan leveren wij deze geheel gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favo items verzenden?

  Opties:

  • Via pakketdienst;
  • Via onze eigen chauffeurs;
  • Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om te bevestigen. Daarna gaan we aan de slag met het verzamelen van je bestelling. Als we je bestelling zelf komen leveren, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat je je bestelde items zo snel mogelijk in huis hebt!

 • 9.4 op feedbackcompany

  Ons Gichaa team doet er natuurlijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zo staat onze klantenservice je graag te woord, pakken onze jongens in het magazijn jouw pakket zorgvuldig in en bezorgen de chauffeurs de bestelling op de afgesproken dag en tijd!

  Op deze manier zorgen we voor een goede klanttevredenheid en een mega goede Gichaa beleving. Heb jij jouw mening al laten weten?

 • 30 dagen retourneren

  Is het bestelde item toch niet helemaal naar wens? Geen paniek, je kunt deze tot 30 dagen retourneren.

  Vul het retouraanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wacht dan nog even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we hem sneller verwerken.

 • Bezorgen op afspraak

  Bepaal zelf welke dag jouw bestelling wordt bezorgd. Dat kan bij ons!

  Zodra je de bestelling gaat afrekenen en bij stap 2 aankomt, wordt een kalender zichtbaar. Hier kan je een datum en tijdstip selecteren waarop je de bestelling wilt ontvangen. Zo kan je er zeker van zijn dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen.

  Het is ook een handige manier om de bezorging te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld als je overdag niet thuis bent en het liever 's avonds wilt ontvangen of dat het bezorgd moet worden op een zaterdag.

 • Vooraf, achteraf of gespreid betalen

  Bij ons kun je op 3 manieren jouw bestelling betalen namelijk vooraf, achteraf of gespreid. Benieuwd hoe dit werkt?

  Vooraf betalen

  Met vooraf betalen betaal je het volledige bedrag van je bestelling bij het plaatsen van de order. Dit is de meest voorkomende en gebruikelijke manier van betalen, snel en eenvoudig.

  Achteraf betalen

  Bestellingen tot €500,- kunnen achteraf betaald worden met de betaalmethode Klarna. Klarna voert een kredietwaardigheidscheck uit en indien alles in orde is, kan de bestelling afgerond worden.

  Gespreid betalen

  Met Spraypay betaal je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 of 48 maandelijkse termijnen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk van €250,- tot €10.000. Let op: Geld lenen kost geld.

Bestelinformatie

24 uur per dag

Online bestellen kan bij Gichaa 24 uur per dag 7 dagen per week, het hele jaar door. Bij Gichaa.nl heb je geen account nodig die eerst nog geverifieerd dient te worden. Je kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen enkel een aantal persoonsgegevens die wij nodig hebben om gemakkelijk contact met je op te nemen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig:

 • Selecteer je product en plaats deze in de winkelwagen.
 • Voer je adresgegevens in.
 • Beslis of je de producten wilt laten versturen of afhalen.
 • Kies je betaalmethode en je ontvangt een bevestigingsmail van ons.

Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien je meerdere producten besteld dien je uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren. De dagen aangegeven bij levertijden zijn ten alle tijden werkdagen.

Gichaa doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

Afleveren

Je kunt zelf bepalen of je de goederen laat leveren of komt afhalen. Vanzelfsprekend bespaar je met afhalen de bezorgkosten. Indien je de goederen wilt laten leveren nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt bepalen welke dag er geleverd wordt. Voor de duidelijkheid, sommige producten moeten eerst binnen komen. De dag van levering dient er iemand de hele dag op het afgesproken adres aanwezig te zijn. Mocht er niemand aanwezig zijn op het moment van levering, dan kunnen wij €40 transportkosten in rekening brengen.

Normaliter worden de bestelde artikelen allemaal in één keer afgeleverd zodat de kosten beperkt blijven. Toch kan het zo zijn dat de levertijd tussen bepaalde producten erg groot is.

Zoals beschreven in artikel 13:6 van onze algemene voorwaarden bestaat ons leveringsgebied uit Nederland en België. Leveringen op de Waddeneilanden of buiten het leveringsgebied dienen aangevraagd te worden door de consument.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien je in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur op de begane grond.

Leverkosten

De verzendkosten zijn per product verschillend. Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, en berekenen nooit meer dan € 50,- in Nederland. Bij besteding vanaf € 100,- is de verzending binnen Nederland en België gratis. Bij elk product staan de verzendkosten vermeld. Wij werken met de volgende onderscheidingen:

Extra small pakket  €6,95
Small pakket €14,95
Normaal pakket €25,00
Large pakket €30,00
Extra large pakket          €40,00
Pallet €50,00


Indien je je bestelling onder rembours laat versturen wordt er € 15,- extra in rekening gebracht in verband met administratiekosten.

Als je graag de kosten wilt weten voor leveringen naar de Waddeneilanden of naar het buitenland, verzoeken we je vriendelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We streven ernaar om je zo spoedig mogelijk van de benodigde informatie te voorzien.

Afhalen

Indien gewenst kun je de producten afhalen bij ons magazijn in Harderwijk. Hierdoor bespaar je bezorgkosten en levertijd. Voordat je de producten wilt komen afhalen dien je een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Gichaa
Braillestraat 7
3846 CP Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-232992
E-mail: [email protected]

Onze openingstijden voor afhalen zijn als volgt:

Zondag Gesloten
Maandag         09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-16:00