Ontvang t/m 31 oktober 10% korting op stoelen & badkamermeubels, spiegels, spiegelkasten en wastafelkranen. Shop nu en bespaar!
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Is jouw bestelling meer dan €100,-? Dan leveren wij deze geheel gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favo items verzenden?

    Opties:

    • Via pakketdienst;
    • Via onze eigen chauffeurs;
    • Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om te bevestigen. Daarna gaan we aan de slag met het verzamelen van je bestelling. Als we je bestelling zelf komen leveren, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat je je bestelde items zo snel mogelijk in huis hebt!

  • 9.4 op feedbackcompany

    Ons Gichaa team doet er natuurlijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zo staat onze klantenservice je graag te woord, pakken onze jongens in het magazijn jouw pakket zorgvuldig in en bezorgen de chauffeurs de bestelling op de afgesproken dag en tijd!

    Op deze manier zorgen we voor een goede klanttevredenheid en een mega goede Gichaa beleving. Heb jij jouw mening al laten weten?

  • 30 dagen retourneren

    Is het bestelde item toch niet helemaal naar wens? Geen paniek, je kunt deze tot 30 dagen retourneren.

    Vul het retouraanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wacht dan nog even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we hem sneller verwerken.

  • Bezorgen op afspraak

    Bepaal zelf welke dag jouw bestelling wordt bezorgd. Dat kan bij ons!

    Zodra je de bestelling gaat afrekenen en bij stap 2 aankomt, wordt een kalender zichtbaar. Hier kan je een datum en tijdstip selecteren waarop je de bestelling wilt ontvangen. Zo kan je er zeker van zijn dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen.

    Het is ook een handige manier om de bezorging te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld als je overdag niet thuis bent en het liever 's avonds wilt ontvangen of dat het bezorgd moet worden op een zaterdag.

  • Vooraf, achteraf of gespreid betalen

    Bij ons kun je op 3 manieren jouw bestelling betalen namelijk vooraf, achteraf of gespreid. Benieuwd hoe dit werkt?

    Vooraf betalen

    Met vooraf betalen betaal je het volledige bedrag van je bestelling bij het plaatsen van de order. Dit is de meest voorkomende en gebruikelijke manier van betalen, snel en eenvoudig.

    Achteraf betalen

    Bestellingen tot €500,- kunnen achteraf betaald worden met de betaalmethode Klarna. Klarna voert een kredietwaardigheidscheck uit en indien alles in orde is, kan de bestelling afgerond worden.

    Gespreid betalen

    Met Spraypay betaal je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 of 48 maandelijkse termijnen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk van €250,- tot €10.000. Let op: Geld lenen kost geld.

De badkamertrends voor 2024

In het bruisende 2024 staat de badkamer niet langer alleen voor tandenpoetsen en douchen, maar wordt het een ruimte voor ontspanning, inspiratie en persoonlijke expressie. We nemen je mee op een reis vol badkamer inspiratie, kleurrijke ideeën, en creatieve toepassingen van materialen. Laat je inspireren door vernieuwende badkamertrends en ontdek hoe jouw badkamer in een handomdraai verandert in een oase van comfort en schoonheid.

Badkamertrends 2022-2024

Trend 1: Home Spa

Duik in de serene wereld van Japandi en Scandinavisch design met de Home Spa trend. Natuurlijke kleuren zoals beige brengen een kalme sfeer, terwijl houtlook en minimalistisch design zorgen voor een opgeruimde en evenwichtige uitstraling. Met een vleugje Scandinavisch licht wordt jouw badkamer een harmonieuze oase waar eenvoud en functionaliteit samenkomen in een tijdloos ontwerp. Minder is zeker meer in deze harmonieuze badkamer!

Toepassingstips:

  • Kies voor beige en natuurlijke kleuren voor muren en tegels.
  • Voeg houtlook elementen toe voor een warme touch, zoals planken of een houten vloer.
  • Ga voor minimalistische accessoires voor een opgeruimde uitstraling

Trend 2: Marble Melody

Deze Marble Melody trend neemt de tijdloze elegantie van marmer en mengt het met een sprankelend kleurenpalet en een feest van verschillende texturen. Stel je voor: koper- en goudkleurige accenten die glinsteren en de ruimte verrijken, terwijl het glas een magische helderheid toevoegt. De badkamer wordt een oase van elegantie, waar de zachte pastelkleuren een kalme en verfijnde sfeer creëren.

Toepassingstips:

Trend 3: Vintage Harmony

Vintage Harmony brengt de levendige sfeer van de jaren '70 naar de moderne badkamer. Groene en terracotta tegels vormen een levendig kleurenpalet, terwijl gekleurde meubels en een ovale spiegel retro charme toevoegen. Luxe marmer en glanzende oppervlakken zorgen voor een tijdloos en levendig karakter.

Toepassingstips:

  • Experimenteer met kleurrijke tegels in groen en terracotta.
  • Kies voor meubels en accessoires met speelse tonen.
  • Gebruik luxe marmer op de wanden voor een vleugje elegantie.

Trend 4: Industrial Glam

Industrial Glam omarmt de ruige schoonheid van natuurlijke materialen. Steenlook en donkere houtlook creëren een aardse en moderne uitstraling, terwijl de matte keramische wastafel verfijning toevoegt. Een perfecte balans tussen ruigheid en elegantie voor een tijdloze esthetiek.

Toepassingstips:

  • Kies voor ruwe en stoere materialen zoals steen en donker hout.
  • Voeg matte keramische elementen toe voor verfijning.
  • Creëer contrast met grove texturen en subtiele afwerkingen.

Trend 5: Wabi Sabi

Wabi Sabi omarmt de Japanse kunst van het vinden van schoonheid in imperfectie. Zachte aardetinten, onbewerkt hout en asymmetrische elementen creëren een rustige en authentieke sfeer. Een badkamer die niet alleen een trend is maar een levensstijl die de waardering voor eenvoud en natuurlijke elementen viert.

Toepassingstips:

  • Kies voor zachte aardetinten en onbewerkt hout.
  • Creëer asymmetrie in designelementen voor een Japanse touch.
  • Laat ruwe materialen de natuurlijke schoonheid van imperfectie benadrukken.

Vormen, kleuren en materialen:

Uiteindelijk wil je ervoor zorgen dat alle elementen samenvallen in jouw badkamer ontwerp. Welke vormen, kleuren en materiaal zijn er helemaal trending in het komende jaar? We hebben het voor je op een rijtje gezet!

  • Experimenteer met horizontale, verticale en diagonale vormen.
  • Gebruik natuurlijke kleuren zoals groen, terracotta, bruin, taupe, beige en verschillende wittinten.
  • Voeg accenten toe met koele grijstinten, zwart en koper kleuren voor een vleugje luxe.
  • Materialen zoals marmer, leer, donker hout, verweerd metaal, gekleurd glas en houtlook tegels creëren een diverse en rijke textuur.

Populaire producten:

Bij ons ben je aan het juiste adres om te ontdekken welke must-haves je badkamer een sprankelende upgrade geven! Zelfs als je van plan bent om te renoveren, zijn dit dé items die jouw badkamer omtoveren tot een plek met een hippe en eigentijdse badkamerlook.

  • Vrijstaande baden voor een luxueuze uitstraling.
  • Statement spiegels voor een opvallend accent.
  • Koperen kranen en opbouw wasbakken voor een natuurlijke look.
  • Hangende toiletten en wasmeubels voor een modern design.
  • Glazen douchewanden of retro douchewanden voor een eigentijdse touch.

Duik in deze badkamertrends van 2024 bij Gichaa en creëer een ruimte die niet alleen functioneel is maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en de trends van de toekomst!

Wil je meer inspiratie voor je woonkamer, keuken of badkamer? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste wooninspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

14 november 2023
Gepost in: INSPIRATIE, TRENDS